Për ne

Jemi të përkushtuar që klientëve t’i ofrojmë shërbime të shpejta, kualitative dhe inovative ne lemine IT-së dhe sistemeve të sigurisë elektronike.

Shërbimet kryesore që ofrojmë janë:

– Sisteme të videovëzhgimit (Projektimi i sistemeve të kamerave te vëzhgimit Dahua, implementimi i projekteve dhe mirëmbajtja e tyre.duke filluar nga ato analoge deri te digjitalet me rezolucion 4K).

– Sisteme alarmuese me kabell dhe pa kabell (WiFi) (Projektimi me senzorë të lëvizjes, senzorë të temperaturës, lagështisë – ujit, detektorë të tymit dhe nxehtësisë, gazit (propan, butan) dhe detektorë të tjerë të cilët do të ju lajmërojnë në mënyrë automatike duke ju dërguar sms ose thirrje telefonike).

– Sisteme të kontrollit të qasjes për biznese te vogla te mesme dhe të mëdha të brendit lider botror ZKTeco duke siguruar që në vende të caktuara të kenë qasje vetëm persona të autorizuar me kartela dhe kode.

– Sisteme të telefonisë dhe rrjetave kompjuterike për zyre, hotele dhe objekte të mëdha,Projektimin dhe implementimin e tyre.

– Automatizime të ndryshme (Smart Home Dahua – Uranium) – Sisteme të automatizimit ju mundësojnë të kontrolloni nga telefoni juaj pajisjet në shtëpinë apo zyret tuaja sikurse dritat, dyert, kamerat, klimën, ndërprerësat e rrymës hapjen e deres etj.